|
|
|
Hele, vlastně delší čas vnímám, jak se celý oný hazardní svět strašně posouvá kupředu. Dříve to bylo zejména o atmosféře v kamenných hernách, ale v současnosti už skoro všichni lidi, co znám, utekli na mobilní aplikace, protože je to prostě rychlejší. Za sebe si troufám tvrdit, že klíčem k udržitelné zábavě je hlavně sebeovládání, protože bez toho se člověk snadno spálí. Před pár dny jsem koukal na plinko online, kde diskutují zajímavé možnosti, a vám chci říct, že mě dost dostalo, kolik nových funkcí ty aktuální automaty vlastně mají. Jiná věc, co mě fascinuje, je to, jak okamžitě teď fungují výplaty výher, což kdysi rozhodně nebývalo standardem. K tomu mě napadlo, jestli taky pociťujete ten propast mezi klasickým pokerem a těmi novými rychlými verzemi, co teď jedou. Celkem by mě zajímalo, jakým způsobem si vlastně vybíráte své top místo pro hraní, a jestli vám náhodou víc vyhovují vysoké bonusy, nebo raději koukáte na celkovou úroveň her? Budu se těšit na vaše komenty, tak se mějte a nechť se vám daří! |
|