|
|
Зізнаюся чесно, раніше я не могла збагнути, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки плутався під шиєю, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це набагато елегантніше.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, забувши парасольку вдома, з улюбленим беретом, що зіпсувався. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Згадуючи той вечір я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Щойно випала нагода я почала пошуки ідеальної куртки з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не побачила куртку своєї мрії — ідеальну на всі випадки життя. Шкода, що я не зробила цього раніше, то вже давно б насолоджувалася комфортом. Між іншим, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які стануть чудовим придбанням.
Відтоді моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від весняного вітру. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона. |
|