|
|
Здоров'я Бажаю,
Друзі.
Сьогодні я б хотів повісти трохи про кемпiнг на південному бузі
Я думаю Ви думаєте саме про база порт риболовля або можливо бажаєте дізнатися більше про рыбалка на бузі?!
Значить ця більше актуальна інформація про риболовля на бугу буде для вас найбільш корисною.
Не так давно з компанією вирішили поїхати з повсякденної рутини і знайшли справді відмінне куточок! Ми хотіли знайти справді якісна рибалка Південний Буг Миколаїв і кемпінг, для того щоб ідеально об'єднати захопливе захоплення та зручним переночуванням на свіжому повітрі. Наш вибір став просто точним. Береги Південного Бугу неймовірно прекрасні, водиця чиста, а ще ранковий туманець формує неймовірну настрій. Кемпінг облаштований на вищому рівні: наявні зручні майданчики для наметів, комфортні під'їзди на машині а також акуратні зони барбекю. Кльов перевершила всі найбільш сміливі очікування — на світанку спіймався відмінний важкий лящик та кілька важких карасиків. Під вечір наші хлопці готували свій улов на вогнищі, пили смачний чай а також любувалися неймовірними заходами сонця над річкою. Це місце дає істинне спокій а також дає можливість відволіктися від усіх побутових клопотах. Обов'язково приїдемо знову в це місце знову всією великою і компашкою
На нашому каналі трохи більше для риболовля на бугу, а також інформацію про рыбалка на бузі.
Дізнайся більше - риболовля південний буг або за посиланням https://tiktok.com/@fish_tail2
Наші Теги: Риболовля на Південному Бузі.Човни.Мотори.Ночівля.Сліп.Кемпінг.Природа.Трансфер, риболовля на південному бузі,
Вдалого Дня |
|