|
|
|
Člověče, v aktuálním období jsem vskutku hodně hloubal o aspektem, kterak se transformuje veškerá ona sféra v blízkosti kasin. Zpozoroval jsem vskutku, že v podstatě v tuto chvíli spousta uživatelů zkoumá prvořadě příležitost, jak pro sebe každý detail precizně otestovat nanečisto, neboť vpadnout směrem do ostré hry hned po hlavě zcela bez přípravy znamená zpravidla přímá trasa směrem k rychlé prohře. Dle osobních zkušeností je například chicken road demo naprosto vhodný pro účely vstřebání toho, kdy konečně je rozumnější vystoupit i vzít alespoň menší zisk, než zbytečně riskoval naprosto všechno. Rovněž mne udivilo, že vskutku design v zkušebních verzích zůstává naprosto identická coby u reálné hry, tím pádem uživatel neztrácí tu reálnou náladu. Máte navíc takový pocit, že vskutku je lepší měnit mnoho automatů, anebo se spíše držíte jedné známé cesty po delší chvíli? I co vliv volatility totiž při tréninku v rámci chicken road demo play? Docela by mou osobu přitahovalo, jak danou věc vnímáte vy tady na fóru, proto napište své zkušenosti! |
|