|
發表於 2025-8-4 08:31:40
|
顯示全部樓層
Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu
Cześć wszystkim,
szukam marki oraz uczuć osób, które uprawiały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, zaś nie tylko niewielką modyfikację czy danie tła.
Mam stary tatuaż sprzed lat, który obecnie całkiem mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, pewnie oraz sam wzór toż niewiele "dziecko bliskich czasów"... Wiecie, sam spośród owych otwartych pomysłów, które później się żałuje Zależał go zakryć nowym, dobrym projektem, ale zależy mi, żeby pierwotny był rzeczywiście niewidoczny.
Posiadam niewiele dochodzeń do znacznie profesjonalnych:
Czy wszystkie zakrycie (bez prześwitów starego typu) jest rzeczywiste przy czarnym tatuażu?
Czy przy cover-upie zawsze trzeba zmierzać w głębsze odcienie?
Jak wskazuje proces organizowania takiego tatuażu – czy artyści zwykle tworzą coś pod duży model starego?
Ile nieco dużo terminu także konferencji trzeba zarezerwować przy większym coverze?
Korzystacie chyba zdjęcia przed/po albo możecie polecić dobrego muzyka specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tutaj możesz wprowadzić swoją miejscowość])?
Chce mi, żeby zatem był porządny projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, a dodatkowo nie wyglądał jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Zależał i uniknąć lasera – przynajmniej na razie.
Będę płynny za jakąś radę, obrania i historie – zarówno udane cover-upy, kiedy również uwagi, czego zapobiegać.
Zobacz nasz zestawy do tatuażu
Dzięki z powłoki i przesyłam! |
|